BydliBot: Revoluční Nástroj na hledání nemovitostí

22. 03. 2023

BydliBot je služba, která zjednodušuje hledání nemovitostí tím, že automatizuje proces prohledávání realitních inzerátů. Naše služba prohledává realitní servery napříč internetem a hlídá nabídky, které vyhovují vašim kritériím. Umožňuje vám na nové nabídky reagovat okamžitě. Nemusíte už neustále sledovat různé weby.

Klíčové přínosy

BydliBot nabízí pro uživatele řadu klíčových výhod. Umožňuje hledat všechny inzeráty na jednom místě. Zahrnuje nabídky od realitních kanceláří i soukromých osob z TOP realitních serverů. BydliBot také poskytuje okamžitá oznámení, což znamená, že se dozvíte o nabídce ihned po jejím zveřejnění, takže už vám žádná neuteče. Tyto notifikace jsou dostupné online, na e-mailu, Telegramu nebo Messengeru.

Jedním z dalších velkých plusů je, že BydliBot vám ušetří čas tím, že vám zobrazuje pouze unikátní inzeráty. Neztrácíte tedy čas procházením stále stejných inzerátů. Jakmile se nabídka objeví na jednom webu, BydliBot se postará o to, aby se vám zobrazovaly jen unikátní nabídky. Díky tomu máte k dispozici všechny relevantní informace rychle a pohodlně.

BydliBot nonstop hlídá realitní nabídky a jakmile nějaká vyhovuje vašim představám, dá vám vědět. Ať už tedy hledáte byt, dům nebo pozemek k pronájmu či k prodeji, BydliBot je tu pro vás. Tato služba již našla miliony inzerátů.

Tarify

BydliBot nabízí tři tarify na míru vašim potřebám.

Basic

Tarif Basic je zdarma a nabízí základní funkce. Jako hlídací pes, který pravidelně kontroluje nabídky, zašle upozornění na inzeráty ihned po zveřejnění. Zajišťuje hledání napříč weby a znalost skutečného stáří inzerátu. S tarifem Basic můžete používat pro hledání jeden filtr.

Premium

Tarif Premium nabízí vše z tarifu Basic plus několik dalších vylepšení. Mezi ty patří okamžitá znalost detailu inzerátu, znalost historie ceny, filtr nabídek soukromých osob a možnost přidat více filtrů.

Enterprise

Tarif Enterprise je určen pro ty, kdo mají na službu profesionální požadavky. Zahrnuje vše z tarifu Premium, plus možnosti jako správa klientů (automatické zasílání relevantních inzerátů klientům), firemní customizace a neomezené filtry pro klienty.

Recenze Zákazníků

BydliBot má od svých uživatelů pozitivní ohlasy. Jan Z., například, uvedl, že po roce usilovného hledání nemovitosti mu BydliBot pomohl najít ideální místo během dvou měsíců. Kateřina Š. ocenila, že BydliBot jí posílá jen ty nabídky, které odpovídají jejím představám, takže se nemusí prohrabávat zbytečnými inzeráty. Další uživatel zdůraznil rychlost BydliBota, když uvedl, že reagoval na inzerát jen 2 minuty po jeho vystavení.

Co závěrem?

Ať už jste jednotlivec hledající svůj nový domov, nebo realitní agentura hledající pro klienty nejlepší nabídky, BydliBot je pro vás ideální nástroj. Můžete se díky němu snadno a efektivně zorientovat v náročném světě realitních inzerátů a najít to, co hledáte, rychleji než kdy dřív.

BydliBot: Abyste o nemovitosti věděli první.
Napsala AI, editoval Jindra
Sdílet článek